محمود صیاد بورانی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان افزود: تا کنون کارهای مطالعاتی شش مجتمع آبزی پروری در استان انجام شده و با اخذ زمین از اداره کل منابع طبیعی و هماهنگی با سازمانهای ذی ربط ، عملیات اجرایی سه مجتمع در استان انجام شده است.
وی ادامه داد: به دلیل وجود منابع آبی خرد در استان می توان از این منابع برای ساخت انواع شهرکهای آبزی پروری استفاده کرد و در این راستا سرمایه گذاران و متقاضیان متعددی به استان مراجعه کرده اند.
صیاد بورانی افزود: مجتمع پرورش ماهی قزل آلای زنجان در سیستم مدار بسته در حال واگذاری به افراد واجد شرایط بوده و این مجتمع پرورش ماهی قزل آلا به عنوان مجتمع منحصر به فرد با خصوصیات فوق در کشور است.
مدیر شیلات استان زنجان بیان داشت: همچنین مجتمع تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در جنوب شهر زنجان جزء شهرکهای آبزی پروری محسوب می شود که با احداث زیرساخت های آن تا پایان سال جاری در سال آینده واگذاری 100 واحد آن در مجموع به ظرفیت 10 میلیون قطعه از طریق فراخوان عمومی به افراد واجد شرایط آغاز می شود و با بهره برداری از این واحدها ، نقش آبزی پروری استان در صادرات غیر نفتی و ارز آوری افزایش یافته و همچنین زمینه اشتغال مستقیم 400 نفر فراهم می شود.
صیاد بورانی یادآورشد: مجتمع پرورش ماهیان گرمابی نیز پس از واگذاری فاز اول آن در سال جاری به بهره برداری رسیده است.
وی با عنوان اینکه ایجاد شهرکهای آبزیپروری در افزایش میزان تولید آبزیان و ایجاد اشتغال در این بخش، نقش مهمی دارد گفت: در زمان حاضر تجمیع انواع فعالیتهای آبزی پروری در مناطق مستعد از لحاظ میزان آب، دسترسی به شبکههای برق، گاز، راه و شرایط اجتماعی مناسب از سیاستهای این مدیریت است.
صیاد بوانی افزود: با اعمال مدیریت مناسب، تامین نهادهها، تعادل بازارو ایجاد هماهنگی برای تنوع و میزان تولید ، میتوان موفقیت این مجتمعها را تضمین و بهآبادانی منطقه کمک کرد.
نظر شما